IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

duminică, iunie 14, 2009

In ce directie ne indreptam?


In anul 1987,cineva a descoperit in jungla din Uganda ceea ce presa a numit la vremea respectiva "copilul maimuta".Copilul acesta traise in jungla printre maimute patru sau cinci ani.Autoritatile l-au luat pe acest copil,care parea sa fi avut vreo sase ani,l-au internat intr-un spital si mai apoi l-au plasat intr-un orfelinat,unde topaia si se invartea in cerc la fel ca un cimpanzeu.Refuza sa manance hrana pe care i-o dadeau si musca pe oricine se apropia de el.
Expertii care au studiat comportamentul baiatului au aratat ca este aproape imposibil ca un copil care traieste in mijlocul animalelor mai mult de patru-cinci ani sa revina dupa aceea la un comportament normal.Activittea creierului este marcata,in mod ireversibil,pentru tot restul vietii.
Ceva asemanator se intampla si cu oamenii de astazi.Traid intr-o lume a rationalismului,ei au uitat ca au iesit din mana lui Dumnezeu.Ei culeg consecintele unei existente separate de Dumnezeu.Printre consecintele grave se numara destramarea familiilor si inrobirea copiilor fata de lumea drogurilor si a promiscuitatii.Ei sufera,isi pierd dorinta de a trai si atunci inventeaza solutii simpliste,ca sa-si potoleasca durerea si strigatul de disperare al sufletului.
De ce continui sa suporti in tacere durerea pe care nimeni nu o stie?In ceasul cel mai intunecat din viata,cand durerea iti rapeste dorinta de a mai trai,cand cauti un raspuns in sufletul tau si nu gasesti nimic,vrei sa iei decizia de a te intoarce la Creatorul tau?
In urma cu 2000 de ani,Domnul Isus a privit catre starea oamenilor din secolul nostru si S-a intrebat "Cand va veni Fiul omului,va gasi El credinta pe pamant?"(Luca 18:8).El Se intreaba daca oamenii isi vor aminti ca El ii iubeste si ca ii asteapta cu bratele deschise.
TU ITI VEI AMINTI?

Tu singur iti vei raspunde la aceasta intrebare......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu