IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

vineri, iunie 11, 2010

Traim o perioada foarte importanta - Patricia Diane Cota-Robles


Tot ceea ce trebuie sa facem pentru a vedea ca suntem in mijlocul unei perioade tumultoase pe aceasta planeta este sa ne uitam la stiri. Evenimente dificile sau chiar catastrofale au loc in toate aspectele vietilor oamenilor. Este foarte usor sa te simti coplesit si infricosat, cand te gandesti la viitor si la ce se va intampla cu noi si cu familiile noastre. Din nefericire, frica noastra este o parte a problemei si ne motiveaza sa ne agatam de vechile paradigme care ies la suprafata, pentru a fi vindecate si transmutate in Lumina. Chiar daca vechile noaste tipare de comportament, vechiul mod de a gandi si a actiona ne-au facut nefericiti, macar ne sunt familiare si stim la ce sa ne asteptam. Asa cum spune zicala “ Este mai bun diavolul pe care-l cunosti, decat cel pe care nu-l cunosti”. Acesta atitudine este comuna, dar nimic nu poate fi mai contraproductiv, in acest timp al transformarii.

Contrar aparentelor exterioare, ceea ce se intampla acum in intreaga lume nu va aduce distrugerea Omenirii sau a Pamantului. Aceste lucruri oribile au rolul de a ne atrage atentia si de a ne motiva pentru a gasi un mod mai bun de a interactiona unul cu altul si cu Pamantul. Noi am fost ingropati, un timp atat de indelungat, in durerea si suferinta auto-induse, incat am devenit amortiti. Am cazut in obiceiul distructiv de a folosi durerea extrema, ca factor motivant. In afara de cazul in care se intampla ceva catastrofal in viata noastra, traim dezordonat fiecare zi, fara sa acordam multa atentie lucrurilor pe care am putea sa le facem pentru a ne imbunatati starea. Totusi, cand in vietile noastre personale sau pe planeta se intampla ceva dezastruos, incepem sa scormonim in jur ca sa vedem ce putem face ca sa corectam situatia.

Dezastrul devastator de mediu, care se desfasoara acum in Golful Mexic, este un exemplu graitor al acestui Adevar. Stim de zeci de ani ca petrolul si carbunii polueaza planeta si provoaca haos in viata oamenilor de pretutindeni. Iarasi si iarasi, suflete in curs de trezire au accesat Taramurile Adevarului Iluminat si au dezvaluit surse de energie si tehnologii curate, care ar elimina folosirea petrolului si al carbunelui. Insa, din cauza puterii si banilor asociate industriilor petroliere si carbonifere, aceste noi metode energetice au fost intotdeauna suprimate si ascunse de constiinta de masa a Omenirii. Oamenii au ajuns la concluzia eronata ca trebuie sa avem petrol si carbune pentru a supravietui si a ne mentine stilul de viata. Chiar si acum, cand petrolul distruge pretioasele ape si ecosisteme din Gloful Mexic, multi oameni sunt suparati pentru ca presedintele Obama a cerut suspendarea forajelor in ape adanci. Aceasta este o demonstratie grafica a perceptiei distorsionate a Omenirii in acest moment.

Vietile noastre sunt atat de intretesute cu acele lucruri care creeaza problemele de pe Pamant, incat simtim ca trebuie sa le perpetuam, pentru a supravietui. Aceasta iluzie este o manipulare directa a egoului uman fragmentat si bazat pe frica. Egourile noastre umane inferioare cred ca planul fizic e tot ce exista si ca ratiunea si scopul existentei noastre este de a ne satisface simturile fizice. Egourile noastre umane stiu ca noi ne trezim si ca Sinele noastre Superioare incep sa-si reclame conducerea vietilor noastre. Egourile noastre se lupta din rasputeri pentru a opri Sinele Superior de la a prelua din nou puterea asupra acestui aspect inapoiat al personalitatii, uzurpat dupa caderea noastra din Gratie, cu multi eoni in urma.

Urmatorul pas critic in desfasurarea Planului Divin consta in ruperea legaturilor paralizante in a caror stransoare ne-au tinut egourile noastre umane, de-a lungul a multor vieti. O activitate a Luminii care implica Sinele Superior al intregii Omeniri si intreaga Companie Cereasca este in desfasurare acum. Va rog sa va relaxati, sa inspirati adanc si sa eliberati orice frica pe care ego-ul vostru uman ar putea sa o folosesca pentru a va manipula. Permiteti-i Divinitatii din inima voastra sa se extinda si extindeti-va, pe masura ce cititi aceste cuvinte cu o inima si o minte deschise. Se intampla miracole si primim mai multa asistenta de la Compania Cereasca decat am primit vreodata inainte.

De ceva timp, Compania Cereasca ne spune ca una dintre cele mai mari necesitati ale momentului este ca Omenirea care se trezeste sa obtina libertatea financiara. Aceasta este o fateta vitala si necesara a Planului Divin. Solutii viabile pentru toate maladiile care exista pe Pamant incep sa curga din Taramul Adevarului Iluminat, spre inimile si mintile Omenirii. Pentru a putea aduce aceste solutii puternice in matrializare fizica, oamenii treziti la o constiinta superioara trebuie sa aiba sustinerea financiara necesara pentru a ocoli vechile paradigme ale lacomiei si coruptiei. Abuzul de bani si lacomia nestapanita a egourilor umane reprezinta cauza primordiala a saraciei inspaimantatoare si a distributiei inechitabile a bunastarii pe aceasta planeta.

Vietile noastre sunt atat de intretesute cu acele lucruri care creeaza problemele de pe Pamant incat simtim ca trebuie sa le perpetuam pentru a supravietui. Aceasta iluzie este o manipulare directa a egoului uman fragmentat si bazat pe frica. Egourile noastre umane inferioare cred ca planul fizic este tot ce exista si ca ratiunea si scopul existentei noastre este de a ne satisface simturile fizice. Egourile noastre umane stiu ca noi ne trezim si ca Sinele noastre Superioare incep sa-si reclame autoritatea asupra vietilor noastre. Egourile noastre se lupta cu dintii si ghearele pentru a opri Sinele Superior de la a prelua din nou puterea asupra acestui aspect refractar al personalitatii uzurpat dupa caderea noastra din Gratie cu multi eoni in urma.

Fiintele de Lumina au confirmat ca in acest moment exista tipare ale perfectiunii in Corpul Cauzal al lui Dumnezeu, care contin solutii practice pentru fiecare situatie negativa ce se manifesta pe Pamant. Sunt incluse solutii pentru criza energetica, poluare, incalzirea globala, boala, saracie, crima, imbatranire, foame, lipsa de locuinte, razboi si orice alte erori din creatia umana. Este uimitor ca exista oameni care au fost manipulati de egourile lor umane, pentru a suprima cunoasterea si tehnologiile care sunt disponibile pentru a rezolva aceste probleme. Prin constiinta lor limitata si bazata pe frica, tot ceea ce acesti oameni pot sa vada este ce se va intampla cu situatia lor financiara prezenta, daca aceste probleme sunt rezolvate.

De exemplu, ce s-ar intampla daca, dintr-o data, toate bolile si procesele degenerative ale imbatranirii ar fi eliminate de pe planeta? Imaginati-va cati oameni nu ar mai avea de lucru: doctori, asistente, spitale, azile, centre de reabilitare, farmacii, companii producatoare de medicamente, companii de asigurari medicale si toti muncitorii care sustin aceste industrii. Milioane de oameni au un interes direct in a ne mentine bolnavi.

Ce s-ar intampla daca razboiul ar fi eliminat? Daca va amintiti, chiar inainte de 11 septembrie 2001 si de aparitia razboaielor din Afganistan si Iraq, s-a vorbit mult despre necesitatea inchiderii unor baze militare din SUA, din motive financiare. Acest lucru a provocat o mare ingrijorare in randul personalului militar. Priviti la milioanele de oameni care nu ar mai avea de lucru, daca complexul nostru militar si masina de razboi nu ar mai fi necesare. Milioane de oameni au un interes direct in a perpetua razboiul.

Cum ar fi daca Omenirea si-ar reaminti Unimea Vietii? Cum ar fi daca noi toti am recunoaste Divinitatea din fiecare dintre noi si am dezvolta, cu adevarat, respectul pentru tot ceea ce este Viata? Crimele, coruptia, violenta, lacomia – si tot ceea ce este asociat cu aspectele criminale ale existentei in prezent – ar fi eliminate. Ganditi-va la numarul celor care ar ramane fara loc de munca, daca nu am mai avea nevoie de sistemul de justitie, politie, securitate, inchisori, gardieni, avocati, etc. La ce ne-am mai uita la televizor sau in filme? Este interesant sa observam ca de cand multe dintre inchisorile din SUA au fost privatizate, numarul celor inchisi in inchisorile acestei tari a crescut cu mai mult decat dublu. Inchisorile nu pot reusi ca business privat, daca nu sunt multi infractori. Milioane de oameni au un interes direct in a mentine criminalitatea in viata.

Cand ii intrebam pe oameni daca vor sa vada boala, razboiul si crimele eliminate, de obicei raspund „bineinteles”. Dar cand viata lor depinde de aceste lucruri, se tem de ce se va intampla cu securitatea lor financiara, daca ele inceteaza sa existe. Frica creeaza o nevoie ascunsa, care perpetueaza lucrurile dureroase pe care oamenii spun ca ar vrea sa le elimine.

Suntem atat de obisnuiti sa traim cu boala, razboiul si crima, incat am ajuns sa credem ca sunt ceva normal. Nici nu ne putem imagina cum am trai fara ele. Conceptul unei lumi fara aceste maladii pare nerealist si mult prea bun, pentru a fi adevarat. Mama-Tatal Dumnezeu si Compania Cereasca se straduiesc sa ne aminteasca faptul ca aceste lucruri cumplite nu au facut niciodata parte din Planul nostru Divin. Noi le-am creat prin folosirea gresita a gandurilor, cuvintelor, sentimentelor si faptelor noastre si ele sunt perpetuate si sustinute de egourile noastre umane bazate pe frica. Este timpul sa oprim aceasta nebunie. Este timpul sa schimbam lucrurile.

Trebuie sa ne eliberam din stransoarea paralizanta a egourilor noastre umane si sa ne crestem constiinta. In loc sa privim in lumea exterioara si sa ajungem la concluzia eronata ca asta e tot ceea ce exista, avem nevoie sa vedem imaginea de ansamblu. NOI SUNTEM CEI CARE COCREEM ACESTA REALITATE!!! Tot ceea ce exista pe Pamant in acest moment este rezultatul constiintei colective a Omenirii. Daca nu ne place ceea ce se intampla in vietile noastre individuale sau pe planeta, ne putem uni ca sa cocreem o noua realitate. Sarcina noastra este sa fim destui, cei care ne concentram atentia pe tiparele perfectiunii pentru ca Noul Pamant sa atinga masa critica.

Cand ne crestem nivelul constiintei, intelegem ca putem accesa tiparele perfectiunii din Corpul Cauzal al lui Dumnezeu. Noi avem abilitatea de a cocrea noi asociatii si cai de angajare, care ne vor asigura libertatea financiara si ne binecuvanteaza si sustin intreaga Viata. Nu trebuie sa ne limitam la parametrii care exista in acest moment pe Pamant. Nu trebuie sa perpetuam durerea si suferinta, doar pentru a avea suficienti bani pentru a supravietui. Aceasta credinta distorsionata este o capcana creata de egourile noastre umane, pentru a ne controla.

Dilema in care suntem in acest moment este aceea ca noi ne inaltam in cea de-a cincea Dimensiune a Taramului Luminii. Aceasta dimensiune vibreaza cu frecventele Infinitei Perfectiuni a Divinitatii. Nici o frecventa de vibratie care este mai jos decat armonia si echilibrul lui Dumnezeu nu poate sa existe in a cincea dimensiune. Din acest motiv, toate profetiile care descriu Noul Pamant spun ca nu va mai fi durere si suferinta; nu va mai fi imbatranire, boala sau moarte asa cum le stim acum; nu va mai fi saracie, foame sau lipsa de adapost; nu va mai fi razboi sau violenta.

Aceasta transformare miraculoasa nu se va intampla pentru ca cineva misca o bagheta si, in mod magic, totul apare pentru noi. Se va intampla, pentru ca tu si eu – si fiecare suflet care evolueaza pe aceasta planeta – ne vom aminti cine suntem si care este scopul si motivul pentru a fi aici. Noi suntem cocreatori. Este timpul sa ne cerem Dreptul Divin pe care-l avem din nastere si care este Abundenta Infinita a Lui Dumnezeu. Acest lucru ne va permite sa ne eliberam de credinta ca trebuie sa perpetuam maladiile pe Pamant, pentru a avea destui bani pentru supravietuire. Cheia pentru a atinge acest scop este ruperea legaturilor cu egoul nostru uman manipulator. Acesta este, de fapt, urmatorul pas al Planului Divin in desfasurare.


In aceasta vara va avea loc un eveniment in care vor fi implicate eforturile Sinelui Superioare ale fiecarui barbat, femeie si copil de pe Pamant, ca si intreaga Companie Cereasca. Intre 14 si 19 august 2010, in timpul aniversarii primei Convergente Armonice care a avut loc intre 15 si 18 august 1987, Lucratorii intru Lumina din intreaga lume se vor intalni in interiorul campului de forta din Washington DC, in SUA. Impreuna vom forma un puternic transformator de Lumina, prin care Lumina lui Dumnezeu va curge pentru a deschide portalul pentadimensional al Libertatii, Justitiei Divine, Victoriei si al Flacarii Violete a Infinitei Perfectiuni a Divinitatii. Tatal-Mama Dumnezeu si Compania Cereasca au revelat ca puterea infinita a acestor Calitati Divine vor creste energia, vibratia si constiinta corpurilor fizic, eteric, mental si emotional ale Omenirii, suficient de mult pentru a sparge legaturile pe care egourile noastre umane le-au folosit pentru a ne manipula si controla, timp de eoni.

Aceasta activitate a Gratiei si Milei Divine fara precedent va avea loc prin Sinele Divin al fiecarei persoane de pe planeta, in aliniere perfecta cu Planul Divin al fiecaruia si pentru binele cel mai inalt al tuturor celor implicati. Este imposibil pentru noi sa intelegem, cu adevarat, cat de mult va insemna pentru fiecare dintre noi sa fim liberi de manipularea egoului nostru dar vietile noastre vor fi transformate. In loc sa simtim ca pasim spre telurile noastre, prin catran si cu un vant puternic care ne sufla din fata, vom capata putere de la Sinele nostru Superior si de la Interventia Divina a Taramurilor Ceresti. Tiparele perfectiunii pentru vietile noastre individuale si vietile colective se vor manifesta mult mai rapid. Impreuna, cocreem in mod tangibil, Noul Pamant.


Prin aceasta activitate a Luminii, suntem TOTI chemati spre un loc mai inalt. Este un efort unit intre Cer si Pamant. Aceia dintre noi care simtim chemarea inimii sa participam trebuie sa ne ascultam ghidarea interioara si sa raspundem corespunzator. Lumina si Iubirea noastra sunt factori esentiali in succesul acestui aspect al Misiunii Divine.

Vehiculul care va fi folosit pentru a-i aduna pe Lucratorii intru Lumina in Portalul pentadimensional al Libertatii, Justitiei Divine, Victoriei si Flacarii Violet a Infinitei Perfectiuni a Divinitatii este al 24-lea Congres Mondial Anual al Iluminarii. Acest eveniment va avea loc intre 14 si 19 August 2010, in Arlington, la Crystal Gateway Marriott, Virginia.

Intrebati-va Sinele Superior care este rolul vostru in acest Plan Divin. Ascultati-va inima si veti STI. Daca inima va cheama sa calatoriti spre Arlington, Virginia, care este in zona ce inconjoara orasul Washington DC, pentru a va puneti in serviciul Omenirii si al intregii Vieti in acest mod, cereti ajutor. Portile Cerului se vor deschide pentru a va pava drumul spre aceasta activitate a Luminii. Fiti deschisi, fiti receptivi si aveti Incredere.

Multi oameni vor simti chemarea inimii, pentru a servi ca Maini ale Lui Dumnezeu, in numele INTREGII Omeniri. Vor calatori la Arligton, Virginia, pentru a deveni parte a puternicului transformator prin care Lumina lui Dumnezeu va curge, pentru a deschide portalul Libertatii, Justitiei Divine, Victoriei si a Flacarii Violete a Infinitei Perfectiuni a Divinitatii. Oricum, daca nu veti avea chemarea inimii de a fi prezenti fizic in Washington DC, vor fi alte moduri in care puteti participa.

Unii Lucratori intru Lumina vor fi inspirati sa calatoreasca spre diferite locuri sacre, pentru a ancora aceste tipare in Sistemul Grilei de Cristal al Mamei Pamant. Altii se vor aduna in grupuri, in locul unde se afla, pentru a impleti Lumina lor in aceasta activitate a Luminii. Iar altii ni se vor alatura in constiinta, din solitudinea propriilor lor sanctuare.

Toate aceste moduri de a participa sunt vitale pentru succesul acestei Misiuni Divine. Cel mai important este sa va ascultati cu adevarat inima si sa raspundeti in acord cu rolul VOSTRU personal in acest Plan Divin. Indiferent unde veti fi ghidati sa fiti, sa stiti ca suntem cu TOTII Una.

Fiinta Pretioasa, Lumina si Iubirea ta sunt necesare ACUM !!!


Sursa: editura foryou