IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

luni, ianuarie 25, 2010

Mesaj de la Stramosii Nostrii...


"Va salutam. Sunteti in mijlocul spiritelor strabunilor vostrii, strabunii de origini, ale acestor locuri. Este un moment deosebit de sacru aceasta revenire a voastra, in mijlocul nostru. Prin voi, glasurile noastre se vor auzi din nou si legea strabuna va fi ascultata. Noi suntem aici, pe aceste meleaguri extinse, dincolo de vaile si muntii vostri, dincolo de locurile ce ochiul le poate cuprinde. Noi nu am parasit nici o clipa aceste locuri si mii de ani au trecut, pana ce voi ati reusit sa intelegeti si sa va intoarceti privirea catre originile voastre. Voi sunteti noi, in alta dimensiune, in alta reprezentare. Acum a sosit momentul ca acest fir strabun de legatura, sa-l activati si sa va conectati la inceputurile voastre. Nimic nu s-a schimbat in esenta. Nimic nu este altfel. Doar flacara vietii continua sa curga in mii si mii de infatisari. Esenta tumultoasa a acestei vieti, ramane in adanc, pura si este aceeasi. Insa voi continuati firul strabun pentru a ajunge la sursa. Continuati sa-l gasiti si aceasta sursa, acest izvor, lasati-l sa iasa la suprafata, caci originea strabunilor vostri, este originea Pamantului. Originea acelor suflete se regaseste in voi.
Momentul este sacru, caci iata, voi si noi, cei de atunci si cei de acum, isi pot da mana in planul energetic. Aveti insa de cautat in interiorul vostru, drumul catre izvoare, drumul, catre adevar, drum ce este de fapt legea sacra, ce este una pentru toti. Acum ca ati poposit in acest plan, permiteti-mi sa fauresc o alta imagine a ceea ce voi stiti despre strabunii vostri:
Am fost oameni brezi, in conexiune totala cu Divinul pe care l-am adus aici pe Pamant, in aspectul sau vizibil, prin materia ce dadea glas Divinului Spirit. Acest Spirit adus, incorporat in materia vie, era tinut la rang de sfat. (I se cereau sfaturi) ghidand si onorand. Nu era diferenta intre noi si el, caci flacara lui ardea in noi, aidoma focului sacru. Purtati eram de acest foc si nimeni in afara lui, nu exista, creand, lucrand si concepand, tot ce viata intrupa. Asa eram noi, strabunii vostri, intinzandu-ne in lung si-n lat, pe acest pamant ce porti inchise nu avea. Nimic nu ne oprea, caci circulam in dimensiuni, aducand cunoasterea si experimentand adevarul divin.
Acesta este imagine strabunilor vostri, ce uitati au fost si adanc ingropati de anii ce au trecut si de ignoranta ce s-a asternut. Voua va revine acum lumina si adevarul ce-l aveti de sustinut, ca legea sacra, legea divina sa se astearna iarasi pe Pamant. Cu drag va vom ghida, asa cum cu drag v-am asteptat, ca lumea noua ce rasare sa stie de unde a plecat."

Strabunii geto-dacilor.

Sursa: www.mihaelapalade.blogspot.com

Va imbratisez cu drag!!!

VA RE-AMINTITI...???

LEGENDA ATLANTIDEI I - Amurgul Zeilor