IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

luni, aprilie 19, 2010

SUNAM ADUNAREA...ANUNT IMPORTANT


de Patricia Diane Cota-Robles (ii multumim Anei Nicolai) 15 aprilie 2010
http://eraofpeace. org

In acest an, omenirea trece printr-o transformare cuantica, in fiecare aspect din viata noastra. Rezultatul final al acestei accelerari a energiei, vibratiei si constiintei va fi un eveniment extrem de constructiv pentru fiecare dintre noi. Din nefericire, din cauza provocarilor ce apar in viata oamenilor, pentru a fi vindecate, multi nu inteleg aceasta oportunitate aflata la indemana. In loc ca, pe durata acestei oportunitati unice, sa confere putere sperantelor si visurilor lor, oamenii sunt coplesiti de frica si sentimente de neajutorare. Din acest motiv, Compania Cerului solicita Lucratorilor intru Lumina din lumea intreaga sa ne dublam din nou eforturile. Suntem cu totii Una si avem capacitatea de a sluji ca reprezentanti, in numele surorilor si fratilor nostri din Familia Omenirii. Suntem chemati la actiune! Timpul pentru a accepta responsibilitatea de a fi Pastratorii surorilor si fratilor nostri este ACUM!

Stiu ca multi Lucratori intru Lumina se simt si ei coplesiti. Diferenta este ca, indiferent de aparentele exterioare, noi stim in adancul inimilor noastre ca vom reusi sa fim Victoriosi si ca toate lucrurile de care avem nevoie ca sa slujim Lumina, in numele Fiintelor Umane si a intregii Vieti de pe aceasta planeta, se afla deja in interiorul nostru. Suntem mai puternici decat o stim noi, iar atunci cand ne reunim inimile si mintile, suntem invincibili. Acesta este nivelul angajamentului din inima, pe care ni se cere sa-l atingem in acest moment. Compania Cerului sta pregatita, asteptand ocazia sa amplifice inmiit eforturile noastre reunite. Chiar in acest moment, prezenta noastra EU SUNT amplifica frecventa de vibratie din corpurile noastre fizice, eterice, mentale si emotionale, la nivelul maxim pe care-l putem suporta, la fiecare interval de 24 de ore. Acest lucru ar putea fi resimtit ca fiind un pic stresant, insa el ne da posibilitatea sa primim frecvente mai inalte de Lumina, decat am cunoscut vreodata. Amintiti-va ca Lumina este cu infinit mai puternica decat creatiile disfunctionale, bazate pe frica, ale egourilor noastre omenesti, ce ies la suprafata spre a fi vindecate. Cu cat proiectam mai multa Lumina asupra acestei negativitati ce apare la suprafata, cu atat mai repede va fi aceasta transmutata, si cu atat mai curand se vor materializa, in mod tangibil, tiparele de perfectiune pentru Noul Pamant, in viata noastra. Legiunile de Lumina care slujesc aceasta planeta, au anuntat ca anul 2010 este Anul Materializarii. Dupa zeci de ani de munca tenace, depusa de milioane de Lucratori intru Lumina, din orice locatie posibila de pe Pamant, am atins o masa critica, un punct ireversibil, care va ingadui ca tiparele de perfectiune pentru Noul Pamant sa inceapa sa se materializeze fizic. Fiti atenti la lucrurile constructive care apar in constienta voastra si veti avea confirmarea acestui lucru pentru voi insiva. Nu va concentrati atentia asupra bombardamentului cu negativitate, ce este desemnat sa-i polarizeze pe oameni si sa perpetueze frica si separarea. Concentrati- va mai degraba pe evidenta schimbarilor constructive ,ce se petrec pretutindeni. Acolo unde se indreapta atentia voastra, acolo sunteti si voi. Conferiti putere doar lucrurilor pe care doriti sa le co-creati in viata voastra, nu lucrurilor pe care nu vi le doriti. Mai jos sunt cateva invocatii puternice, oferite Omenirii de catre Fiintele de Lumina din Taramurile Adevarului Iluminat. Atunci cand rostim aceste invocatii, cu un sentiment profund, ne reunim in constiinta cu mii de Lucratori intru Lumina din intreaga lume, care rostesc si ei aceste invocatii. Impreuna, cream un Potir de Lumina extraordinar, prin care Lumina lui Dumnezeu va curge, spre a vindeca bolile ce se manifesta in viata noastra individuala si colectiva. Acest lucru va curata calea pentru ca sperantele, visurile noastre si tiparele de perfectiune pentru Noul Pamant sa se materializeze.




INVOCAREA FLACARII VIOLET

Prin Preaiubita Prezenta a lui Dumnezeu, EU SUNT, care radiaza acum in inima mea, invoc TOATE Legiunile de Lumina din cuprinsul nemarginirii, care au de-a face cu frecventele dimensiunii a cincea a Flacarii Violet. In numele meu si al INTREGII Omeniri, EU SUNT radiaza acum frecventele penta-dimensionale ale Flacarii Violet, prin fiecare particula atomica si subatomica si prin fiecare unda de Lumina de pe Pamant, ce vibreaza la o frecventa mai joasa decat cea a armoniei si echilibrului lui Dumnezeu. Preaiubita Prezenta EU SUNT, priveste in viata mea si in viata INTREGII Omeniri si vezi ce ne mai ramane de echilibrat pentru orice persoana, loc, boala sau lucru cu care am fi putut gresi in orice moment, in orice mod, din orice motiv. Intinde-ti maretele maini de Lumina, pline de iubire, asupra intregii energii pozitive pe care am lansat-o de-a lungul calatoriilor noastre Pamantesti si revarsa inmiit tot atata perfectiune, pe cate lucruri nedrepte am facut noi vreodata. Faureste din aceasta substanta de perfectiune, un Dar de Iubire, tot ce e necesar ca sa echilibreze orice datorie am creat, ramasa inca neachitata, fata de orice aspect de Viata. Preaiubit EU SUNT, iti cer sa ierti orice persoana, loc, boala sau lucru care s-ar putea sa ne fi nedreptatit in orice mod si echilibreaza toate datoriile contractate fata de noi, de catre Viata de pretutindeni. Accept ca acest lucru sa fie facut prin Puterea lui Dumnezeu EU SUNT. Si asa este.

CO-CREEZ NOUL PAMANT

Prin Divinitatea ce pulseaza in inima mea, acum imi consacru viata restabilirii Legamantului meu cu Dumnezeu. Stiu si inteleg clar, cu noul meu nivel de Constiinta Divina, ca tot ceea ce Prezenta EU SUNT gandeste, simte, spune sau face, Prezenta EU SUNT imputerniceste, co-creaza si atrage in viata mea.
Din aceasta clipa incolo, imi consacru gandurile, cuvintele, actiunile si sentimentele spre a imputernici si co-crea tiparele de perfectiune pentru Noul Pamant. Incep cu mine, insa stiu, in acelasi timp, ca EU SUNT un reprezentant in numele INTREGII Omeniri, intrucat suntem cu totii Unu. Pe masura ce EU SUNT este inaltat, intreaga viata este inaltata impreuna cu mine. Invoc intreaga Companie a Cerului sa apara acum. Preabinecuvantatilo r, va rog sa ma sprijiniti in aceasta realizare sacra si sa conferiti putere inmiita, acestor activitati ale Luminii. Preaiubit Tata-Mama Dumnezeu, EU SUNT Prezenta mea EU SUNT si EU SUNT inconjurat de protectia invincibila a Luminii lui Dumnezeu si a Iubirii Divine, pe masura ce trec prin experientele mele Pamantesti. Prezenta EU SUNT materializeaza perfectiune in corpurile mele fizic, eteric, mental si emotional. Prezenta EU SUNT co-creeaza relatii pline de iubire, in viata mea. Prezenta EU SUNT implineste Menirea mea Divina si ratiunea de a fi si EU SUNT rasplatit in mod financiar si creativ, in munca mea. EU SUNT un exemplu de Viata a Familiei Divine, incluzand locul pe care-l am in familia Omenirii. Prezenta EU SUNT implineste Potentialul meu Divin, ca fiu sau fiica, sotie sau sot, mama sau tata, bunica sau bunic, femeie sau barbat, ca prieten, ruda, coleg de munca, administrator al Pamantului, profesor, deschizator de drum, Lucrator intru Lumina si co-creator al Noului Pamant. EU SUNT o pilda vie a Iubirii Divine, a Increderii, Integritatii, Onestitatii, Tolerantei, Acceptarii si Veneratiei fata de INTREAGA Viata. EU SUNT capabil sa ascult, sa inteleg si sa comunic deschis si cinstit, cu fiecare suflet ce evolueaza. Prezenta EU SUNT se inalta fara efort spre Inima Divina si Mintea lui Dumnezeu, cu fiecare Respiratie Sacra pe care o fac. In Corpul Cauzal al lui Dumnezeu, Prezenta EU SUNT are acces la Calauzirea Divina si la solutiile viabile ce ma vor sprijini in implinirea Planului meu Divin, a menirii si ratiunii mele de a fi. EU SUNT deschis la Calauzirea Divina a Prezentei mele EU SUNT si a Legiunilor de Lumina din Taramurile Adevarului. Comunic cu usurinta cu aceste Fiinte de Lumina, prin inima mea deschisa si prin comunicare mentala telepatica. EU SUNT Una cu INTREAGA Viata si comunic, cu sinceritate, si cu Imparatiile Ingerilor si ale Elementalilor. Prezenta EU SUNT implineste, zi de zi si ora de ora, Conceptul Imaculat al Planului meu Divin si al Planului Divin pentru Preaiubita Mama Pamant.

AFIRMATIE DE INCHIDERE
Invoc acum energia deplina a Flacarii Violet, spre a transmuta orice gand, cuvant, actiune sau sentiment pe care l-am exprimat vreodata, in orice cadru temporal sau in orice dimensiune, stiut sau nestiut, ce ar putea in vreun fel interfera cu, sau impiedica aceste tipare de perfectiune pentru Noul Pamant sa se materializeze, in mod tangibil in lumea formei.
EU SUNT Conceptul Imaculat al acestor tipare de perfectiune, ce sunt materializate si sustinute de Gratia Divina, ACUM. EU SUNT Conceptul Imaculat al acestor tipare de perfectiune, ce sunt materializate si sustinute de Gratia Divina, ACUM. EU SUNT Conceptul Imaculat al acestor tipare de perfectiune, ce sunt materializate si sustinute de Gratia Divina, ACUM. Recunosc ca aceste tipare pentru Noul Pamant se materializeaza cu succes, chiar pe masura ce vorbesc. In Numele cel mai Sfant al lui Dumnezeu, EU SUNT.

Si asa este!





Aceste invocatii sunt extrase din cartea de invocatii, Prezenta EU SUNT co-creeaza Noul Pamant, de Patricia Diane Cota-Robles Patricia Diane Cota-Robles New Age Study of Humanity's Purpose a 501 (c) 3 nonprofit educational organization