IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

duminică, mai 16, 2010

Invocare...

MESAJ DE LA "COMPANIONUL ASCENSIUNII" - SIMPLITATEA


Transmis de Karen Bishop

Toate lucrurile la care renuntam, pierderile, eliberarile si sfarsiturile create prin procesul ascensiunii, ne pot lasa, in final in spatiul simplitatii. Exista o asemenea frumusete in simplitate. Bucuria de a fi acolo cand un copil zambeste, cand priviti un vultur zburand printre nori, cand va intindeti pe un pat de flori, cand priviti desenele voastre animate preferate , plimbandu-va cu
nepotii vostri sau poate doar observand o matusa carand sacosa de cumparaturi. Simplitatea ne elibereaza maret , pentru a deveni o parte din moment. Aceasta ne elibereaza pentru a fi mult mai prezenti pentru ceea ce conteaza cu adevarat pentru noi.

Asa cum devenim epuizati si apatici datorita trecerii prin procesul de ascensiune, nu ne putem ajuta decat sfarsind printr-un stil de viata mai simplu. Cu un mod de viata febril, ocupat , noi nu suntem cu adevarat nici aici si nici acolo. Si chiar daca ne plangem ca ascensiunea a luat atat de mult de la noi , aceasta ne-a lasat doar ceea ce conteaza . In simplitate , noi avem cateva
responsabilitati. Noi suntem mult mai liberi si toti ne plangem ca intr-adevar ne apreciem libertatea !
In libertatea simplitatii , ne putem conecta mult mai usor cu Sursa. Timpul este al nostru. Noi ne mutam din aceasta lume ocupata si febrila. In simplitate, suntem capabili sa vedem lucruri pe care nu am avut timp sa le observam inainte. Vietile noastre se muta spre un loc mult mai
linistit. Putem fi prezenti pentru altii. Putem fi prezenti pentru noi insine. Ascensiunea aduce inapoi simplitatea.
Nu mai trebuie sa avem grija de atatea lucruri. Noi am fost mutati din multe din responsabilitatile noastre anterioare. Petrecem mai mult timp in creativitatea noastra. Bucuria copilareasca a copilului nostru inocent si original poate reiesi la iveala. Si exista multe lumi intre alte lumi care nu au fost observate cand eram in vietile noastre foarte pocupate, adulte si foarte serioase.
Imi amintesc cand am fost cu prietenii la o ferma in Colorado. Am desoperit o intreaga civilizatie in pamant ! A fost cu adevarat uimitor si m-am bucurat, in timp ce prietenii mei erau "foarte ocupati". Acestea sunt momente pretioase. Si acestea sunt timpuri pe care le simtim atat de
pline de bucurie si stralucitoare si nu implica lucuri materiale sau lucruri de care avem nevoie pentru siguranta.
Aceste timpuri ale simplitatii exista atunci cand spiritul este permanent prezent. Cand nu aveam o viata simpla, ma simteam foarte disconectata.
Neavand nici o indoiala, fiind capabila sa fac ceea ce vreau si oricand vreau , avand cele mai simple posesiuni si neavand o agenda reala este singurul mod in care ma simt confortabil in aceste zile. Am avut o perioada foarte dificila , trebuind sa fiu la o anumita ora undeva ; nu mai sunt obisnuita sa fac asta. Daca viata mea devine ocupata si complicata, refuz sa particip.
Simplitatea este mult mai valoroasa pentru mine. Daca ati ales aceasta pagina , sunteti incurajati sa va amintiti ca simplitatea va poate aduce mai aproape de Sursa . Va poate plasa mai mult in moment si permite lucrurilor sa soseasca intr-un mod mai armonios si mai sincronistic al alinierii foarte naturale cu Sursa.

Bucurati-va de simplitate ; este cu adevarat esenta.


Sursa : www.emergingearthan gels.com