IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

marți, septembrie 15, 2009

Trinitatea spatiului...



"Lumea reala este tridimensionala.Ea necesita prezenta lungimii,latimii si inaltimii,dimensiuni marcate prin linii infinite care parcurg tot spatiul si au directiile privite de pe Pamant(est-vest,nord-sud,sus-jos).Liniile nu se pot vedea decat daca au o anumita latime,deci,se cere sa fie prezenta o a doua dimensiune pentru a o putea pune in evidenta pe prima.Existenta lungimii nu poate fi demonstrata decat prin prezenta simultana a latimii.
Realitatea spatiala necesita si prezenta inaltimii,pe langa lungime si latime,asa cum,in mod analog,existenta Dumnezeului Triunic,Tatal etern,cat si a omniprezentului Duh Sfant este demonstrata si reprezentata vizibil de Cuvantul intrupat,Fiul lui Dumnezeu.
Spatiul este pus in evidenta-identificat-incepand cu o dimensiune,
-vazut-in doua dimensiuni
-cunoscut-in trei dimensiuni
asa cum Dumnezeirea este identificata cu Tatal,vazuta in Fiul si cunoscuta in Duhul Sfant.
Asa cum spatiul in plinatatea lui,ca volum,se obtine prin inmultirea celor trei dimensiuni infinite,obtinandu-se un univers infinit,tot astfel,matematica Triunicului Dumnezeu,pentru a nu fi contradictie in termeni,se obtine in acelasi mod: 1X1X1=1,ceea ce este profund adevarat."

Sursa:"Consecintele necunoasterii adevarului" de Gheorghe Tepes-Greurus.
Va imbratisez cu drag!!!