IUBIREA INVINGE TOTUL!!!

DA-MI DOAMNE,PUTEREA DE A SCHIMBA LUCRURILE PE CARE LE POT SCHIMBA!DA-MI PUTEREA DE A ACCEPTA LUCRURILE PE CARE NU LE POT SCHIMBA!SI DA-MI INTELEPCIUNEA DE A LE DEOSEBI!!!


ZAMOLXE

Zamolxe a spus:

“BINECUVANTEZ VOCEA DUMNEZEULUI CARE BINECUVANTEAZA!!!”

Adevarul te va elibera !!!

Oricine se proclamă pe sine însuşi judecător în Câmpul Adevărului şi al Cunoaşterii este un naufragiat de care râd Zeii.

Albert Einstein

marți, iunie 16, 2009

LEMURIA


Pentru oamenii de stiinta gasire unui continent de legatura intre India si America era necesar, altfel nu s-ar fi putut explica distributia faunei si florei din zona oceanului Indian cum ar fi de exemplu prezenta lemurului, creatura ce traieste in insula Madagascar, dar mai putin in Africa, chiar si in India sau arhipelagul Malaieziei. Alte animale si plante au ridicat aceeasi problema. Cum ar fi putut lemurul sa treaca peste oceanul Indian? Un document prost conservat si un model de teracota spart l-au inspirit pe ocultistul britanic Scott Elliot in desenarea unei harti a Lemuriei, asa cum era la momentul intinderii ei maxime. Naturalistul german Ernst Haikel credea ca un continent s-ar fi intins candva din Madagascar pana in Malaiezia si ar fi putut explica arealul de distributie al lemurilor si al altor specii. Doctorul francez Augustus Le Longeon care a facut sapaturi in ruinele mayase din Yucatan a tradus una din cartile mayase "codecs troana". Acolo era o extraordinara relatare despre asa zisul continent Mu, un teritoriu infloritor, paradisiac distrus de un cutremur. Lep Longeon sustinea ca are dovezi dupa care locuitorii din Mu ar fi fost stramosii mayasilor dar si ai egiptenilor. Celebrul occultist Helena Blavatski in peregrinarile sale prin Tibet ar fi gasit in manastirile sacre ale Tibetului la asa zisi Mahatmas (suflete mari,iluminate) un manuscris intitulat "Cartea Dzyan". Despre acesta inteleptii spuneau ca este un vechi text din Atlantida in care se pomenea de evolutia umanitatii prin mai multe rase (7 rase) intre care lemurienii ar fi fost a treia. Dupa cartea Helenei Blavatski acestia ar fi trait pe un continent ce acoperea cea mai mare parte din emisfera sudica. Ei erau creature gigantice asemanatoare cu maimutele. Unii aveau patru brate in timp ce altii aveau un al treilea ochi in ceafa. Nu vorbeau nici o limba, comunicau doar telepathic si detineau uimitoare puteri paranormale. In timp, Lemuria s-a fragmentat descinzand din ea continental Atlantida si lumea actuala.
William Scott, un alt teozof spunea despre lemurieni ca aveau aproape 4,5 m inaltime si pielea bruna. Fetele lor erau tesite, fara frunti dar cu maxilare iesite inafara. Ochii le erau atat de departati unul de celalalt incat puteau vedea la fel de bine in lateral ca si inainte. Aveau calcaiele atat de lungi si de intinse inapoi incat puteau merge cu spatele la fel ca si cu fata. Ei ar fi fost candva hermafroditi dar in timp au ajuns sa se inmulteasca la fel ca oamenii.

Atlantida Coordonatele, Populatia, Civilizatia Atlantidei





Etimologia cuvantului "Atlantida"




Pentru a stabili etimologia acestui cuvant pornim de la Antilia care reprezinta ultimul vestigiu al Atlantidei. Exista motive temeinice pentru a se crede ca aceasta mai exista la inceputul secolului al XIV-lea, situandu-se in mijlocul "Marii occidentale" la paralela 28.
Antilia e o portiune a Atlantidei, scapata ca printr-un miracol de cataclismul de acum douasprezece milenii, ca sa dispara si ea pentru totdeauna pe la anul 1550.
Etimologia insulei Antilia este inca si mai curioasa. La baza acesteia sta forma "ante-ilia", adica insula din fata, deci pamant necunoscut, sau insula dinainte, adica cea mai veche, cu alte cuvinte Atlantida!

Coordonatele Atlantidei




Atlantida se presupune ca a existat "in centrul lumii". Studiind diferite harti vechi s-a ajuns la concluzia ca Antarctica este Atlantida deoarece aceasta neacoperita de gheata seamana izbitor cu harta lumii vazuta din Antarctica. Aici ea pare a fi buricul pamantului inconjurata de toate celelalte continente. Vazuta din Antarctica lumea are doar un ocean, "adevaratul ocean", exact cum spunea Platon.
Insa pentru identificarea Atlantidei mai erau doua obstacole de trecut si anume faptul ca Antarctica era inghetata de milioane de ani si catastrofa care ar fi putut distruge un continent intr-o zi si-o noapte.
O harta a Americii de Nord in timpul Epocii Glaciare arata ca pe multe insule din nordul indepartat nu a existat nici urma de gheata. Cum era posibil?
Polul Nord de-a lungul a 80 000 de ani a avut trei pozitii diferite si anume in Yukon, Marea Groenlandei si Golful Hudson. In urma cu 80 000 de ani, Polul Nord s-a deplasat de la districtul Yukon catre Marea Groenlandei, apoi, in urma cu 50 000 de ani, de la Marea Groenlandei catre Golful Hudson, si, in urma cu 12-17 000 de ani, de la Golful Hudson catre pozitia actuala. Cu alte cuvinte, cea mai recenta deplasare a invelisului a inceput in anul 15 000 i.e.n. si s-a incheiat in 10 000 i.e.n.
Comparatie intre imaginea actala a Antarcticii si harta Atlantidei (1665)
Aceste deplasari ale Polului Nord nu s-au petrecut pe nesimtite si, cel putin din punct de vedere al oamenilor de atunci, aceasta deplasare de la Golful Hudson catre pozitia actuala probabil ca a avut efect de soc, unele cataclismice, cum ar fi deplasarea invelisului scoartei din zona La Brea, California din 11 000 i.e.n., in urma careia, pe parcursul a 25 de ani, au disparut zeci de specii.
In sprijinul acestei teorii este si faptul ca, in Antarctica, gheata era mai groasa in zonele unde ningea mai putin, ceea ce parea a fi absurd, odata ce zapada se transforma in gheata. La fel de ciudat era faptul ca gheata mai subtire se gasea in zonele in care ningea mai abundent. Explicatia era ca zonele cu gheata groasa dainuiau in Cercul Antarctic cu mii de ani inainte de zonele cu gheata subtire. Cu alte cuvinte, Antarctica se deplasase, iar partea situata in afara Cercului Antarctic este acum localizata in interiorul acestuia.

Populatia Atlantidei




Acest continent se presupune ca a fost populat de hiperboreeni deoarece dupa cum stim, Polul Nord era in timpurile preistorice mai cald decat astazi datorita faptului ca planeza noastra se invartea, inainte de potop, in jurul unei axe situate perpendicular pe planul elipsei circumsolare, ceea ce facea ca pe atunci anotimpurile sa fie inexistente. Este stabilit cu precizie faptul ca Suedia si Norvegia au cunoscut o vegetatie de tip tropical, care constituie explicatia existentei astazi in aceste tari a ambrei galbene fosilizate, de origine rasinoasa, care se gaseste pe tarmurile Marii Baltice.
Se presupune ca hiperboreenii erau foarte inalti, cu pielea alba si avand, printre alte caracteristici, ochi mari, albastrii si limpezi si parul blond deschis. Este de asemenea posibil ca sangele acestora sa nu fi fost rosu si sa fi avut o culoare apropiata de albastru din cauza continutului bogat in gaz carbonic.
Este posibil ca locuitorii Atlantidei sa fi avut un al treilea ochi. Pentru initiati, al treilea ochi, situat in principiu in mijlocul fruntii, este un organ misterios, apt de a percepe ceea ce e subtil pentru simturile noastre grosolane. Inseamna ti ochiul imaginatiei si al visului, caci intors spre interior, pare sa actioneze asupra universului intim.
Pentru biolog, este glanda pineala sau epifiza, de marimea unei nucsoare, asezata in mijlocul creierului si care nu poate sa serveasca la mare lucru caci se calcifiaza la varsta adulta.
Probabil ca ea comanda un simt necunoscut care trebuie sa aiba o stransa legatura cu instinctul.
Cu cat vertebrele urca pe scara evolutiei, cu atat acest ochi devine o glanda, pierzand fibrele sale nervoase care il legau de creier.
Invers, ea capata o inervasie exceptionala venind de la sistemul simpatic si mai ales de la lobul cervical superior care primeste excitatiile sale de la ochi. In acest sens este un analizator de gradul doi.
Epifiza actioneaza emitand o substanta hormonala asupra glandelor genitale si aceasta pare sa franeze sistemul sexual. Poate din aceasta cauza initiatul, dotat cu al treilea ochi, se detaseaza de placerile corpului in beneficiul exercitiilor spirituale.
Faptul ca epifiza pierde, odata cu varsta, calitatile sale de ochi intors spre unoiversul interior, ne face sa credem despre copil ca este psihologic, mai bine inzestrat decat adultul pentru a percepe manifestarile elementului ocult si chiar pentru a deveni medium si vizionar.
Totul se petrece ca si cum inteligenta sa, abia trezita, ar gasi o compensatie intr-un instinct ultra sensibil.




Civilizatia Atlantidei




Civilizatia Atlantidei avea un nivel spiritual si tehnologic mult mai avansat ca al nostru. Acest lucru este dovedit de vestigiile gasite si scrierile despre acestia.
Ca de exemplu atlantii descoperisera secretul captarii energiei solare pe care o concentrau asupra unei pietre "cu proprietati magnetice", incat ea emitea mai multa energie decat primea.
Aceasta energie -pe care noi o vom numi in zilele noastre produs al dezintegrarii atomice-era distribuita in diferite circuite de utilizare: industrie, transporturi, menaj, asa cum servesc astazi undele pentru a ghida unele vehicule.
Marea piatra atomica era asezata intr-o constructie in forma de dom, prevazuta cu panouri culisante, ca la observatoarele astronomice. Stralucirea sa se putea exercita in toate directiile: "Radiatiile ce se propagau erau invizibile, dar actionau asupra pietrelor, suport al fortei care furniza energie motrica avioanelor, vehiculelor de placere, circuland aproape de Terra si navelor mergand pe sub apa."
Piatra cu energie solara era un cristal mare, cilindric pentru a capta energia si a o retine in mijlocul cilindrului. Astfel de pietre au fost descoperite la Zucatan in 1933.
Este posibil ca folosirea nesabuita a energiei atomice sa fi provocat dezintegrari neprevazute in natura inconjuratoare. In final poate acest lucru a fost cauza directa a calei de-a doua distrugeri a Atlantidei.
"Te crezi un nimic si tu contii rezumatul universului."
(Avicenea-filozof si medic arab)
"Omul este nemuritor si se reproduce fara incetare. Noi suntem stramosii nostrii. In acest sens, viata noastra constienta, actuala, nu este decat o bucatica din viata marelui nostru "EU" etern. Existenta superioara, cea in care eul nostru a invatat mai mult, este cea care deja a trecut."

Pilda despre diferenta dintre rai si iad


Nu mai tin minte exact unde am citit despre aceasta pilda.Am sa incerc sa scriu acest articol din memeorie si sper sa se inteleaga mesajul transmis.

Se intalneste la un moment dat in fata portii raiului un om "curat" cu Sfantul Petru.Acesta il intreba pe Sfant care e diferenta dintre rai si iad.Sf.Petru il lua sub aripa lui protectoare si incepu sa-i arate...

Prima data il duse intr-o camera,in care se aflau la o masa deosebit de imbelsugata,multi oameni.Acesti oameni mancau aceea mancare deosebita cu niste tacamuri lungi de aproape un brat de om.Toti mesenii din aceasta camera erau foarte slabi,ogarjiti,suparati si incruntati(cam cum sunt oamenii din viata noastra de zi cu zi).Sf.Petru ii zise omului nostru ca acesta este iadul...

Dupa aceasta Sfantul ii arata alta camera.Aceasta camera era exact la fel cu cea de dinainte,dar cu o singura exceptie,mesenii aratau foarte bine,erau foarte bucurosi si se intelegeau minunat unii cu altii.Sf.Petru ii zice omului ca acesta este raiul...

Nedumerit,omul nostru il intreaba pe Sf.Petru de ce oamenii din rai aratau asa de bine si erau fericiti,iar cei din iad erau asa de slabi si negrii la suflet.

Sfantul ii raspunde la aceasta intrebare aratandu-i modul in care se hraneau oamenii.Cei din iad se chinuiau sa manance cu tacamurile cele lungi si erau foarte nervosi ca erau atat de multe bucate si nu puteau sa se hraneasca singuri...

Oamenii din rai cu aceleasi tipuri de tacamuri lungi se hraneau unul pe altul.Fiecare il hranea pe cel din stanga si din dreapta sa...

Va imbratisez si va pup!

Holograme si prisme misterioase pe Ceahlau



Ceahlaul nu se ridica, nici pe departe, la altitudinea altor piscuri muntoase din Romania sau din tarile vecine. Cu toate acestea, in mod paradoxal, el este singurul masiv care poate fi vazut de la sute de kilometri departare. In anumite conditii atmosferice si de luminozitate solara, piscurile Ceahlaului se zaresc cu o deosebita claritate de pe tarmul Marii Negre si de pe malurile Nistrului. Gheorghe Asachi scria despre acest fenomen inca din anul 1859: „Corabierul de pe Marea Neagra vede piscul cel inalt al acestui munte, de la Capul Mangaliei si pana la Cetatea Alba. Locuitorul de pe tarmul Nistrului vede soarele apunand dupa masa acestui munte, iar pastorul nomad, dupa ce si-a iernat turmele sale pe campiile Bugeacului, se intoarce catre casa avand in vedere varful Pionului, sau Ceahlaului”.
Holograma de pe Ceahlau
Acesta nu este, insa, singurul lucru uimitor care se leaga de existenta masivului muntos. Pe Ceahlau se petrec an de an, cu regularitate, doua fenomene optice inexplixabile. In prima decada a lunii august, sub lumina rasaritului de soare, umbrele varfurilor Toaca si Piatra Ciobanului formeaza, timp de peste o ora si jumatate, o holograma naturala imensa, avand forma unei piramide perfecte. Din acest motiv, fenomenul a fost denumit Umbra Piramidei.
Calea Cerului
Tot in aceeasi perioada a anului si tot la rasaritul soarelui, deasupra varfului Toaca se produce un fenomen optic care dureaza doar cateva minute si pe care localnicii l-au numit, inca din vechime, Calea Cerului. Practic, deasupra muntelui se formeaza un stalp de o luminozitate intensa si stranie, care se pierde in imensitatea cerului si care este marginit pe laturi de doua benzi intunecate. Unii cercetatori ai respectivelor fenomene sunt de parere ca acestea se datoreaza faptului ca prin Ceahlau, respectiv prin varful Toaca, trece una din axele energetice ale globului pamântesc.
Varful Toaca, o piramida cu baza patrata
La aceasta teorie trebuie adaugat ca varful Toaca reprezinta el insusi un mister. Acesta are aspectul unei piramide cu baza patrata, figura considerata a se forma extrem de rar in mod natural. Masuratorile efectuate de specialisti au aratat ca laturile bazei au exact dublul lungimii piramidei lui Keops, din Egipt, iar unghiul pantelor este cu doar 10 grade mai mare decat cel al aceleiasi piramide.
Acest lucru ar fi putut fi catalogat doar ca o simpla si intamplatoare coincidenta, daca la numai 30 de kilometri distanta de Ceahlau nu ar fi fost descoperita celebra cultura Cucuteni, datand din perioada anilor 4.800 inainte de Hristos. Printre vestigiile scoase la iveala s-au gasit nenumarate obiecte din ceramica, ce aveau imprimate proiectii in plan ale unor piramide cu baza patrata si cu diagonalele perfect trasate.
In zilele noastre, localnicii din zona Ceahlaului sunt, frecvent, martori ai unor fenomene inexplicabile cu care, deja, s-au obisnuit. Tit Tihon este renumit profesor de matematica in Roman si autor al unor carti de specialitate, deci o persoana a carui credibilitate poate fi pusa greu la indoiala. Originar din Bicaz, localitate aflata la poalele masivului Ceahlau, el se afla in vizita la parinti si a fost martorul unei aparitii luminoase pe cer, chiar in noaptea revelionului acestui an. Profesorul Tihon a surprins fenomenul cu ajutorul unui telefon mobil dotat cu camera foto, insa imaginea de o calitate extrem de slaba nu le-a permis specialistilor, ulterior, sa stabileasca daca este vorba de un obiect neidentificat aflat in zbor sau de o simpla reflexie optica. Alti localnici declara, cu mana pe inima, ca vad deseori fasii de lumina strabatand padurile Ceahlaului. Calugarii de la Schitul Durau fac afirmatii asemanatoare, sustinand ca vad, in miez de noapte, cand se duc la rugaciune, ploi de luminite albastre pogorandu-se deasupra piscurilor muntelui. Ei spun ca acest lucru este harul lui Dumnezeu, care ii indeamna la credinta pe monahii tuturor manastirilor ce impanzesc masivul Ceahlau.

Magia cifrei 7...



Eruptia Vezuviului din anii ’79 d. Chr. a distrus orasul Pompei. Au murit o multime de oameni din cauza focului, cenusii incandescente si gazelor toxice. Sfirsitul tragic al locuitorilor orasului a devenit, ulterior, o sursa bogata de informatie pentru arheologi si alti oameni de stiinta. Inaintea catastrofei, pe un perete al amfiteatrului din Pompei, cineva a facut un desen. Un fel de poster dedicat unui gladiator victorios. Admiratorul a scris entuziasmat: „Ai invins de fiecare data, este una din cele sapte minuni ale lumii!”. Un lucru minor, care atesta o realitate istorica!
Desenul de pe perete dovedeste mai bine ca oricare referire a vreunui autor antic ca cele 7 minuni ale antichitatii era o notiune foarte raspandita deja de acum 2000 de ani, folosita si de oamenii simpli. Ca si in zilele noastre, si pe vremeea aceea notiunea insemna o marca inregistrata, un certificat de calitate. Nu este de mirare ca folosirea acestui superlativ a dus, mai devreme sau mai tarziu, la aparitia unei anumite neclaritati - atunci cand a fost nevoie sa se distinga intre adevaratele si proverbialele minuni ale lumii. Toate listele cu aceste minuni au un singur element de baza comun: in fiecare dintre ele exista 7 constructii, care au fost apreciate ca un tot, respectiv drept cele 7 minuni ale lumii. Sapte constructii au fost contopite intr-un mit. Magicul acestei cifre a fost cunoscut si de culturile premergatoare grecesti. In Babilon cifrele trei si patru erau considerate a fi semne de viata: trei insemna nucleul vietii - familia, deci tatal, mama si copilul. Patru desemna elementele de foc, apa, pamint si aer. Sapte inmanunchia ambele dimensiuni si ilustra intregul mister al existentei. Teba a fost aparata de 7 porti. Roma a fost construita pe 7 coline.Sa nu uitam ca si orasului Iasi i se mai spune si orasul "celor 7 coline". Biblia vorbeste de cea de-a 7-a zi in care Dumnezeu s-a odihnit dupa ce a creat lumea. Noe a trimis porumbelul ca sa afle daca apa se va retrage dupa potop si a trebuit sa astepte pe arca 7 zile. In Egipt, dupa 7 ani plini, urmau 7 secetosi. Sapte este cifra-cheie in Apocalipsa lui Ioan. Este vorba de sapte biserici, sapte trambite si o carte cu sapte peceti. Christos se teme de sapte pacate, catolicismul se bazeaza pe sapte sacramentalii, in templul din Ierusalim este un candelabru cu sapte brate.
Enumerarea ar putea continua mult. Astazi, viata noastra se petrece intr-o saptamana, formata din sapte zile. Pana si al saptelea cer in care plutesc indragostitii isi are originea tot in antichitate. Filosoful Aristotel, profesorul lui Alexandru cel Mare, a introdus notiunea cam in anul 330 i. Chr. Bolta lumii era formata din sapte cercuri concentrice invizibile, pe care evoluau, in jurul Pamantului, Soarele, Luna si planetele. Dupa Aristotel, cel de al saptelea cer este cel care inconjoara lumea. Atotcuprinzator ca si iubirea!
Magicul cifrei 7 poate fi dovedit si stiintific. Din punct de vedere matematic, sapte nu poate fi dedus nici ca produs, nici ca factor al cifrelor de la unu la zece. Deci sapte nu se obtine nici din impartirea, nici din inmultirea primelor zece numere. Este, dupa cum spuneau antecesorii nostri, „dumnezeiesc” - nu creeaza, nici nu poate fi creat. Din punct de vedere psihologic, cifra 7 are o pozitie mediana intre prea mult si prea putin. Se spune ca cele mai importante constructii ale omenirii care s-au bazat pe cifrele unu, doi sau trei au dispus de o paleta foarte redusa de posibilitati. Minunile lumii, daca ar fi depasit cifra zece, s-ar fi demonetizat. Zeci de constructii importante sunt posibile, dar nu si tot atatea minuni! Un far, o gradina suspedata, un templu, doua morminte si doua statui - cifra magica transforma aceste realizari arhitectonice in minuni ale creatiei umane. Pliniu scria despre ele in Secolul I d. Chr.: prin asemenea opere, fie oamenii devin zei, fie zeii devin oameni.




Sa nu uitam deasemeni cate culori contine minunatul curcubeu(ROGVAIV).




Simbolul credintei este minunatul Crez,care arata ce trebuie sa creada fiecare crestin sa se mantuiasca.Simbolul credintei se imparte in 12 articole si este urmatorul:




1.Cred intru Unul D umnezeu,Tatal Atottiitorul,Facatorul cerului si al pamantului,vazutelor tuturor si nevazutelor.




2.Si intru Unul Domn Iisus Hristos,Fiul lui Dumnezeu,Unul Nascut,Care din Tatal S-a nascut mai inainte de toti vecii.Lumina din Lumina,Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat,nascut iar nu facut;Cel ce este de o fiinta cu Tatal,prin Care toate s-au facut.




3.Care pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire S-a pogorat din cer si S-a intrupat de la Duhul-Sfant si din Maria Fecioara si S-a facut om.




4.Si S-a rasticnit pentru noi in zilele lui Pontiu Pilat si a patimit si S-a ingropat.




5.Si a inviat a treia zi,dupa Scripturi.




6.Si S-a inaltat la cer si sade de-a dreapta Tatalui.




7.SI IARASI VA SA VINA CU MARIRE SA JUDECE VIII SI MORTII,A CARUI IMPARATIE NU VA AVEA SFARSIT.




8.Si intru Duhul Sfant,Domnul de viata Facatorul,Care din Tatal purcede,Cel ce impreuna cu Tatal si cu Fiul este inchinat si marit,Care a grait prin prooroci.




9.Intru una,sfanta,soborniceasca si apostoleasca Biserica.




10.Marturisesc un botez spre iertarea pacatelor.




11.Astept invierea mortilor.




12.Si viata veacului ce va sa fie.
Amin.
As mai vrea sa diascutam putin de persoanele care au cifra destinului 7.Dupa parerea mea acestia au parte de un ajutor foarte mare din partea divinitatii.Exista totusi un "dar".Mare atentie in momentul in care aceste persoane gresesc in fata Creatorului.Pedeapsa lor este cu mult mai mare...De aceea iubitii mei cand sunteti la pamant,ridicati-va,stergeti-va de praf si mergeti mai departe,dar nu oricum...intorceti-va cu fata la Dumnezeu pentru ca el ne iubeste pe toti si sa nu uitam in ultimul rand ca El este TATAL NOSTRU,iar noi nu suntem robii lui...Cine are urechi sa auda,iar cine are ochi sa vada.
Va imbratisez cu multa dragoste!